top of page
shutterstock_1621936273.jpg

Niet iedereen heeft een Isomixer nodig voor zijn project!

Verwerking

 

De volledige inhoud van deze zak Isomix® Dak- en Vloermortel mengen met 10 liter water gedurende 2 à 3 minuten, in een betonmolen of met een handmixer. Nadat de mortel door natuurlijke droging lichtgrijs is geworden kan de dakbedekking/afwerkvloer worden aangebracht. Afhankelijk van de weersomstandigheden is de uithardingstijd 2 tot 4 dagen.

 

Gewicht: 350 kg/m3.

Verpakking: 50 liter / 16 kg. 20 zakken per m3 mortel

Daarom introduceren wij met trots de Isomix Mortel in zakformaat!je. of je nu werkt aan een uitbouw, schuur, het hoogwaardig isoleren van vloeren en daken is een absolute must. Met de Isomix maak je de perfecte keuze: licht in gewicht, constructief en drukvast voor vloeren of daken - met meervoudig afschot.

De Isomix Mortel in zakformaat is ontworpen met het oog op gemak en efficiëntie. Deze handige zakken bieden je de exacte hoeveelheid mortel die je nodig hebt voor jouw project, zonder verspilling of gedoe.

Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, onze Isomix Mortel in zakformaat is de sleutel tot een probleemloze constructie met een sterke, isolerende en drukvaste vloer.

Pak ieder bouwproject zelfverzekerd aan met de Isomix Mortel in zakformaat!

Verwerking van de
Isomix® mortel 

De ondergrond dient bezemschoon te zijn. De volledige inhoud van de zak mengen met 10ltr. water, gedurende 2 à 3 minuten, in een betonmolen of handmixer. De vloeibare mortel kan naar minimaal 10 mm worden uitgesmeerd. Na 2 tot 4 dagen. afhankelijk van de weersomstandigheden, aanbrengen met een hechtprimer. Na droging van deze laag een volledig gekleefd/gebrand dakbedekkingssysteem aanbrengen. Informatie over de eventuele voorbehandeling van de ondergrond: www.isomix.com

Eigenschappen van de
Isomix® mortel 

 

Gewicht: 350 kg/m3, thermisch isolerend. 

- AO,085 W/mk (rekenwaarde 0,13 W/mk)

- Eurobrandklasse: A2-s1, d0

- Druksterkte: 0,8 N/mm2 

- Volume: 50 liter 

- Inhoud: EPS-korrels van 2 tot 4 mm,  toeslagenstoffen en cement. ​

Isomix Dak- en Vloermortel
in
zakformaat voor de kleineschalige projecten!

Isomix® Dak- en Vloermortel is een kant-en-klaar mengsel van Eps-korrels en cement. Er hoeft enkel water aan toegevoegd te worden. Isomix® Dak- en Vloermortel is ontwikkeld voor het egaliseren en uitvullen van vloeren en het creëren van meerzijdig afschot op daken, zowel in nieuwbouw als in renovatie.

bottom of page